Douglas overkapping met lichtstraat in noordwijkerhout

Lichtstraat op maat voor uw veranda, serre of terrasoverkapping

Onder een veranda, serre of terrasoverkapping kan het snel te donker zijn. Zeker wanneer er gebouwen of bomen rondom uw buitenverblijf staan. Of op de vele, wat grijzere, dagen die Nederland kent, waarbij de zon af en toe achter de wolken verdwijnt.

Een oplossing om meer daglicht te krijgen in uw houten buitenverblijf is een lichtstraat. Een lichtstraat is, normaal gesproken, een rechthoekige straat van vensters die in het dak van uw buitenverblijf verwerkt wordt.

Natuurlijk is de locatie van uw veranda, serre of terrasoverkapping belangrijk voor de lichtinval. Een buitenverblijf op het zuiden vangt meer licht dan een buitenverblijf aan een andere zijde van een gebouw. Of uw buitenverblijf nu veel licht vangt of juist iets minder, een lichtstraat kunt u in beide gevallen toepassen. Het geeft uw verblijf een unieke uitstraling.

Drost Houtwerk op Maat adviseert u graag over de mogelijkheden van een lichtstraat. Omdat we een lichtstraat helemaal voor u op maat maken, wordt deze volledig afgestemd op uw wensen.

Zicht op de hemel door een lichtstraat

Een lichtstraat zorgt voor niet alleen voor meer daglicht onder uw verblijf. Het geeft u ook de mogelijkheid om heerlijk te kunnen genieten van de prachtige Hollandse luchten. Romantisch ’s avonds laat naar de sterren kijken onder uw eigen buitenverblijf onder het genot van een drankje.

Lichtstraten die worden gemaakt door Drost Houtwerk op maat, zijn standaard voorzien van gelaagd isolatieglas! Wij kunnen het glas, indien gewenst, ook voorzien van zonwerende eigenschappen.